Árak

Tájékoztató árak

A rendszert az igénybevett helymeghatározó egységek szerint árazzuk, az ár 3000-5500 Ft/egység/verseny az egységek számától függően.Ez magában foglalja a GPS/GPRS egységek bérletét és a Flash alapú webes felület használatát a szerverünkön (jelenleg kb. 1000 egyidejű felhasználót tud kiszolgálni).

SIM kártyák
Magyarországon belül a bérleti díj tartalmazza a SIM kártyákat és a velük kapcsolatos kommunikációs költségeket. Külföldi használat esetén lehetőséget biztosítunk a helyi SIM kártyák használatára, ami által a kommunikációs költségek csökkenthetők. Igény esetén külföldön is tudjuk biztosítani az általunk installált SIM kártyákat, ebben az esetben azonban felszámítjuk a roaming díjat. Az adatforgalom és annak költsége jelentősen függ a pozícióküldés gyakoriságától, ezért az adott esemény igényeitől függően érdemes egyeztetni a részletekről.

A versenyek adminisztrációja
A rendszer első használatához javasoljuk egy SmartWay szakember igénybevételét, aki a helyszínen elvégzi az adminisztratív feladatokat (térkép feltöltése és kalibrálása, versenyzők, GPS egységek összerendelése). Később ezt a rendező saját maga is végezheti az általunk biztosított webes adminisztrátori felületen. Az előbbi esetben felszámítjuk a szakemberünk munkadíját és utazási/szállás költségeit. Önállóan adminisztrált eseményeknél csak az egységek helyszínre szállítását számlázzuk. Külföldi eseményeknél letéti díjat is kérünk.

Forduljon hozzánk egyedi árajánlatért!